Kritiseras efter tröjjakten: ”Kan faktiskt vänta”

Unge Edoardo Bove, 20, blev den enda vinnaren i stormötet mellan Roma och Milan.

Redan i halvtid lade han vantarna på Sandro Tonalis tröja.

– Det rekommenderar jag ingen att göra, säger C Mores expert Vicki Blomé.

Toppmötet mellan Roma och Milan var mållöst i 93 minuter.

Därefter hände det mesta.

Tammy Abraham gav hemmalaget ledningen och såg därmed ut att ha skjutit huvudstadsklubben ett stort steg närmare Champions League-spel nästa säsong.

Men innan röken lagt sig hann belgaren Alexis Saelemaekers kvittera i den 97:e minuten efter att ha förpassat ett inlägg in i mål.

Oavgjort 1–1 innebär att Milan är kvar som fyra i Serie A-tabellen med Roma som femma på samma poäng.