Ibrahimovic inne på planen igen. Bara sekunder kvar.

90+3'

Ibrahimovic ligger vid sidlinjen efter att ha landat konstigt.

90+1'

Pellisier korsar Zambrottas väg och kastar sig. Zambrotta kastar sig också och får frispark i eget straffområde. Pellisier protesterar.

90'

Tre stopptidsminuter utannonseras.

90'

Frisparken lyfts mot bortre (vänstra) stolpen, där Abbiati är först och högst.

89'

Thuram bryter mycket vårdslöst mot Pellisier och får frispark emot sig men slipper varning trots arga protester mot domslutet.

Juventus har fortsatt övertag utan att skapa några större farligheter.

83'

Zalayeta ersätter målskytten Trezeguet.

Luciano ersätter Franceschini.

82'

Semioli slarvar bort ett bra läge när han slår en för kort frispark.

81'

Inläggsfrispark från höger för Chievo.

80'

Hörnan resulterar inte i mål.

79'

Trezeguet direktskjuter på volley efter ett vänsterinlägg. Bollen via Lannas ben till

högerhörna.

77'

Semioli tar sig fram till höger och slår ett bra lågt inlägg. Cannavaro bryter och Abbiati kan ta bollen.

76'

Brighi uppe efter en halvminut och spelet kan återupptas.

76'

Brighi blir liggande efter att ha knäats av Vieira.

71'

Vieira nickar backande och trängd högt över.

70'

Ibrahimovic dribblar i straffområdet innan han spelar kort bakåt till Camoranesi, vars skott går till högerhörna via lätt touch.

68'

Malagó varnas.

66'

Ibrahimovic anfaller till höger och rycker in i straffområdet innan han skjuter utanför.

66'

Franceschini skjuter ett skott som täcks efter en snabb kontring.

65'

Nedveds vänsterhörna når Camoranesi som nickar rakt på mål, där Sammarco nickar undan på mållinjen.

65'

Juventus anfaller i andravåg men Squizzi kan ta inlägget.

64'

Ibrahimovic försöker nickskarva Camoranesis högerinlägg men bollen passerar alla och hörna döms.

62'

Pellisier kontrar till höger och slår ett inlägg som täcks. Andrabollen till Malagó vars skott också täcks.

Chievo etablerar spel högt uppe men hemmalaget reder till slut ut situationen genom Nedved och Zambrtta.

59'

Camoranesi driver framåt centralt och avlossar ett löst distansskott som smiter ut till höger om målet.

58'

Cossato ersätts av den brasilianske anfallaren Amauri.

57'

Nedved hittar med en crossboll Ibrahimovic till vänster i straffområdet. Ibrahimovic viker in och skjuter ett totalt misslyckat skott.

54'

Vieira och Cannavaro nickskarvar högerinläggsfrisparken innan Trezeguet och Ibrahimovic samtidigt försöker avsluta i fritt läge vid högra stolpen. De båda hindrar varann från ett ganska givet mål.

54'

Ibrahimovic ordnar en frispark från höger.

51'

Sammarco varnas efter att ha attackerat Vieira mitt på egen planhalva.

49'

Brighi avancerar centralt och skjuter ett skott från 25 meter. Skottet hamnar flera meter till höger om målet.

46'

Squizzi har i pausen ersatt Fontana som såg ut att ha ont efter kanonräddningen på Trezeguets skott.

46'

Chievi startar andra halvlek.

En till stora delar tam första halvlek, där Juventus glimtat till stundtals och skapat en handfull fina anfall. Trezeguet är mycket vass i straffområdet och har haft flera bra avslut. Endast en bra spelande Fontana såg till att det dröjde en dryg halvtimme innan fransmannen till slut fullt logiskt gjorde mål.

Chievo har varit halvfarliga vid några fasta situationer, men har annars mestadels förlitat sig på Pellisiers djupledslöpningar som oftast blivit föremål för offsideavblåsningar. I elfte minuten var det dock nära att gästerna kunde ta ledningen när Pelissier kom loss efter en sådan löpning och lobbade strax utanför. Juventus ser ändå ut att ha bra kontroll, framförallt är mittfältsduon Emerson-Trezeguet mycket stabil och har ett stort övertag på det centrala mittfältet. Ibrahimovic har haft några bra chanser och varit inblandand i en del av Juventus offensiv, men de farligaste spelarna har varit målskytten Trezeguet samt lille Camoranesi till höger.

45+1' min

Domare Trefoloni blåser av första halvlek.

44' min

Camoranesi tar sig fram till höger och slår ett kort inlägg mot Ibrahimovic, som halvliggande skjuter ett ganska löst volleyskott på Fontana.

42' min

Efter ett högerinkast slår camoranesi ett skruvat inlägg förbi bortre stolpen, där Trezeguet tar emot och spelar bakåt till Zambrotta. Ytterbacken får till ett studsande skott som går till vänster om målet.

36' min

1-0 David Trezeguet!

På ett vänsterinlägg från Zambrottas högerfot, kommer Trezeguet strax före Mantovani framför straffpunkten och nickskarvar distinkt in bollen i bortre änden!

34' min

Vieira slår ett inlägg från vänster efter ett inkast. Ibrahimovic nickar ner bollen snett framåt mot vänster till Trezeguet som skjuter utanför halvliggande på volley!

33' min

Högerhörnan boxas undan av Abbiati vid första stolpen.

32' min

Abbiati kommer för långt ut vid bortre stolpen och boxar Semiolis hörna via huvudet på en lagkamrat till ny hörna.

32' min

Semioli ordnar en vänsterhörna i kamp med Thuram.

31' min

Juventus kontrar med en snabb djupledsboll mot Trezeguet, som kommer loss till höger i straffområdet och skjuter en hård halvvolley mot vänstra delen av målet. Fontana gör en fantastik enarmsräddning och styr bollen strax utanför vänstra stolpen!

29' min

Chievo kommer i ett kontring till höger med många spelare på väg framåt. Inlägget hamnar något bakom Cossato, vars nick får en hög ganska ofarlig båge mot Abbiati.

26' min

Pessotto tar sig fram till höger och slår ett inlägg förbi bortre stolpen, där Nedved trängd inte kan nicka på mål.

24' min

Ibrahimovic tar ner en långboll, vänder och provar skott från distans. Skottet misslyckat.

24' min

Bollen lyfts mot bortre stolpen där den passerar alla närvarande.

24' min

Frispark 30 meter från mål i högerläge för gästerna.

22' min

Camoranesi lyfter in en kort boll från högerkanten till en felvänd Ibrahimovic i straffområdet. Svensken lättar fram mycket elegant till en fri Trezeguet som skjuter rakt på Fontana. Dessutom en mycket tveksam offsideavblåsning på den franske anfallaren.

21' min

Abbiati boxar undan en lång inläggsfrispark från höger.

Efter en försiktig start levde matchen upp med några bra inlägg och snabba attacker av hemmalaget, innan tempot avtagit igen med flera spelavbrott centralt i planen.

16' min

Trezeguet skjuter med vänstern från vänstra delen av straffområdeslinjen. Skottet rakt på Fontana.

15' min

Högerhörnan blir resultatlös.

14' min

Ibrahimovic skär in från höger efter en rak passning från Camoranesi. Avslutet blir en kort retur som nickas undan av Mandelli.

13' min

Ibrahimovic varnas efter att ha dragit ner Brighi bakifrån.

12' min

Pellisier kommer först på en djupledsboll och försöker lobba över Abbiati, men resultatet blir ett avslut strax utanför.

11' min

Juventus vinner tillbaka bollen och anfaller till höger. Camoranesi slår ett inlägg mot bortre stolpen, där Trezeguet nickar metern utanför.

11' min

Nedved slår ett skuret inlägg från vänster straffområdeskryss mot bortre stolpen. Camoranesi nickar bollen ganska högt upp i luften och förbi målet till vänster.

9' min

Camoranesi slår ett perfekt inlägg. Bollen passerar strax ovanför Ibrahimovics huvud, men Trezeguet får fram en fot framför Malagò. Volleyskottet tvingar Fontana till en snabb vacker räddning.

7' min

Ibrahimovic möter och spelar fram till Nedved i vänsterläge. Dennes lyftning in mot ett Chievobefolkat straffområde tas om hand av Fontana.

7' min

Zebina har skadekänningar och ersätts av Pessotto.

5' min

Ibrahimovic i spel igen, med ny sko.

4' min

Ibrahimovic tar sig in i straffområdet till höger och får något trängd till ett kort inspel mot första stolpen. Han blir liggande, skolös på ena foten.