Ranégie stoppade Halmstads segertåg

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-05-05

Häcken-anfallaren gjorde 2–2 i 89:e minuten mot Halmstad

Häcken jublar efter Ranégies mål.

HBK hade tre raka segrar i bagaget och känning på tredjeplatsen. Då, med en minut kvar på Rambergsvallen, satte Mathias Ranégie 2–2.

– Gött, tyckte Häcken-anfallaren.

Häcken tog ledningen redan efter tre minuter genom Jonas Henriksson. Efter 29 minuter kvitterade HBK genom Andreas Johansson som snappade upp en boll precis utanför straffområdet. Sedan sköt han i mål efter ett par fina dragningar i Häckens straffområde.

Anselmo bjöd på cykelsparkar

Efter 61 minuter satte Anselmo 2–1. Brassen gjorde en fin match och bjöd på cykelsparkar och andra läckerheter. Han kom rätt i straffområdet och dunkade in Michael Görlitz inspelning. 1970 åskådare fick se det fina liret.