Leder ligan med sex poäng efter kryss mot Napoli

Juventus tappade ledningen mot Napoli.
Men ett kryss gör ändå att ”den gamla damen” leder Serie A med sex poäng.

– Vi visade att vi kan vinna titeln, säger målskytten Giorgio Chiellini

Juventus fick en smakstart i Neapel när Chiellini gav bortalaget ledningen efter tio minuter. Andrea Pirlo skickade in ett inlägg som försvararen nickade in till 1-0.

”Den gamla damen” hade sedan lägen att utöka ledningen, men i stället kvitterade hemmalaget.

Strax före halvtid drog Gökhan Inler till med ett kanonskott som satt i krysset efter att ha styrts av Leonardo Bonucci.

Skiljer sex poäng

Napoli jagade ett segermål i andra halvlek, men matchen slutade 1-1. Det betyder att Juventus leder serie A med sex poäng före Napoli.

– Det här var en stor match. Vi visade att vi kan vinna titeln, vi förtjänar det, säger Chiellini.

Juve har elva omgångar kvar att spela och tränaren Antonio Conte vill givetvis inte ta ut någonting i förskott.

– Det är långt kvar. Vi måste fortfarande åka och möta Inter och Lazio, och ta emot Milan hemma.

Trean Lazio och fyran Milan möts i Milano på lördag kväll.