– Vi gör en okej match, säger 1–1-skytten Victor Lind i Discoverys sändning.

Det blev delad poäng mellan IFK Norrköping och IK Sirius i den allsvenska premiäromgången.

Matchen slutade 1–1 efter att Peking kommit tillbaka i den andra halvleken.

Ortmark skadad

Uppsalalaget spelade bäst i den första halvleken där anfallaren Joakim Persson var en stolpträff från ett ledningsmål efter en kvart.

Efter 26 minuter visades oroväckande bilder för Pekingsupportrarna när mittfältaren Jacob Ortmark satte sig ner på platsmattan och tog sig för baksida lår.

Han tvingades till byte och tjugo minuter senare blev det ännu tyngre för IFK när Joakim Persson jobbade fram bollen till allsvenska debutanten André Alsanati som satte 1–0 i ett halvöppet mål precis innan paus.

Nyförvärvet räddade poäng

Hemmalaget stod för en bättre andra halvlek och satte kvitteringen efter 65 minuters spel.

Lagkaptenen Christoffer Nyman jobbade fram bollen till nyförvärvet Victor Lind som vände runt och skickade in en vänster intill bortre stolpen till 1–1.

– Vi gör en bra match men vi borde inte ha släppt in det där målet. Vi har dem uppe vid hörnflaggan men de kommer förbi, vi borde ha kunnat skicka ut den till inkast, säger Sirius Joakim Persson i Discoverys sändning.

Ett resultat som stod sig matchen ut och Norrköping och Sirius kunde båda kamma hem sina första poäng för säsongen.