Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2005-10-29

Zlatan mållös mot Milan – för sjunde gången

18–2 i målskillnad och nio raka segrar.

Men mot Milan var Juventus chanslöst.

Tre mittfältare gjorde mål i 3–1-segern men den fjärde, som blev mållös, var planens främste – Gennaro Gattuso.

mållös Milans målvakt Dida hinner före Zlatan Ibrahimovic – som för sjunde gången inte lyckades näta mot Milan.

Zlatan Ibrahimovics förbannelse mot Milan fortsätter.

Han är nu uppe i sju matcher utan att ha lyckats få bollen i mål.

Och i lördagens sena match var det aldrig nära.

Milans första halvlek var fullständigt fenomenal.

Tavla av Chimenti

Något turligt kunde Clarence Seedorf göra 1–0 efter en kvart, sedan hans skott tagit på en täckande Patrick Vieira och gått i en båge över Antoni Chimenti i Juve-målet.

Brassen Kakà ökade på till 2–0 efter slappt försvarsarbete av Juventus-spelarna.

Och när sedan Andrea Pirlo, strax före paus, på frispark sköt 3–0 var saken klar. Ett mål som helt och hållet Antoni Chimenti får ta på sig.

Lite Juve-hopp tändes med kvarten kvar av den andra halvleken, då David Trézéguet sköt 3–1, framspelad av Patrick Viera. Jaap Stam upphävde slarvigt offsiden.