Zlatan fick fira mål när Inter bortavann med 3-1.

Zlatan är känd för sitt hetsiga humör.

Efter ännu en fullträff hyllar tränaren José Mourinho svenskens lugn.

– Ibrahimovic var fenomenal i sitt uppträdande, säger portugisen.

Zlatan var fenomenal i sitt uppträdande, enligt José Mourinho.

Inter vann enkelt med 3–1 mot Torino på bortaplan. Zlatan Ibrahimovic gjorde 3–0-målet sex minuter efter paus. Nye brassen Mancini spelade fram superanfallaren som avslutade med en höger yttersida.

”Fantastisk”

Mourinho sparade som vanligt inte på orden efteråt:

– Ibrahimovic vill bli bäst i världen och det vill vi alla att han ska bli. Nu har han gjort två helt fantastiska matcher på tre dagar.

Demontränaren menar också att Zlatan har mognat, något han bevisade eftersom han inte brusade upp på domaren Stefano Farina.

–  Med tanke på att domare Farina inte älskar honom och var alldeles för aggressiv var Ibrahimovic fenomenal i sitt uppträdande. Han visade god självkontroll och sa ingenting tillbaka. För mig är det väldigt viktigt, säger Mourinho till Sky.

Adriano bäst på plan

En annan som mognat är Adriano. Superanfallaren, som dragits med stora personliga problem och lånades ut till brasilianska Sao Paulo förra säsongen, hoppade in och gjorde mål mot Panathinaikos i Champions League i veckan. Mot Torino fick han till och med chansen från start och fick Sky Italias pris som matchens bäste spelare trots att han byttes ut i den 67 minuten.

– När jag gick av sa Mourinho att han var nöjd med mig. Jag pratar ofta med honom och det hjälper mig oerhört mycket. Jag vill övervinna situationen jag hamnat i och bli den spelare jag en gång var, säger han.