Ville inte se otäcka skadan i förlusten

Lagkamraterna tittade bort av obehag när kinesiska Guangzhou Evergrandes Zou Zheng bars av semifinalen i klubblags-VM mot FC Barcelona på bår.

Bara minuter senare inledde Luis Suarez sin uppvisning.
Det slutade med ett hattrick för 28-åringen och en finalplats för Barcelona.

Kinesiska Guangzhou Evergrande hade överraskande hållit tätt mot FC Barcelona när klockan tickade upp mot 35 minuter i semifinalen av klubblags-VM i japan. Då var olyckan framme för Zou Zheng.

Foten vek sig

Den 27-årige vänsterbacken föll i eget straffområde och fick sin kroppsvikt olyckligt över högerbenet. Resultatet blev att hela foten vek sig i otäcka scener.

Lagkamraterna på bänken tittade bort när Zheng bars av planen på bår med ett förmodat benbrott.

Bara minuter senare gav Luis Suarez Barça ledningen i matchen och inledde vad som skulle bli en ren uppvisning från 28-åringens sida. Efter en delikat passning från Andreas Iniesta satte Suarez även 2-0 innan han fullbordade sitt hattrick från straffpunkten.

Drabbad av njurkolik

En maktdemonstration från anfallaren som nu gjort 15 mål på sina tio senaste matcher. Mot Guangzhou dessutom tre mål utan lekkamraterna Neymar (ljumskskadad) och Leo Messi (som drabbades av njurkolik tidigare samma dag).

Barcelona ställs nu mot argentinska River Plate i söndagens final.