Det såg ut att bli ett dyrt poängtapp i Romderbyt.

Men Juan Ignacio Gómez Taleb, 28, räddade Roma på stopptid.

Han nickade in 2-2 för Verona mot Juventus.

Roma behöver plocka trepoängare i Serie A om laget ska ha en möjlighet att komma ifatt Juventus. Men laget lyckades aldrig avgöra derbyt mot Lazio.

Gervinho hade en boll inne i första halvlek, men målet dömdes bort på grund av offside. I stället slutade Romderbyt 0-0 för första gången sedan april 2007.

Roma såg ut att tappa ytterligare två poäng mot serieledaren Juventus, som var i ledningen borta mot Verona med 2-1 när matchuret hade passerat 90 minuter.

Men Roma fick hjälp.

Två mål av Tevez

”Den gamla damen” tog ledningen med 2-0 i första halvlek efter två fullträffar från Carlos Tevez.

I början av andra halvlek reducerade Luca Toni för Verona och på stopptid kastade sig Juan Ignacio Gómez Taleb fram på ett inlägg och styrde in 2-2 med skallen.