Tog ledningen och tappade den under en minut

Gareth Bale och de andra nio spelarna som Real Madrid hade på planen hann knappt fira färdigt.

Valencia kontrade med att kvittera bara minuten senare.

Med en man mindre på plan gjorde Real precis som Barcelona i går – tappade poäng.

Real Madrid fick en sprakande inledning på matchen mot Valencia och lagets stjärnor stod för ett riktigt konstmål efter en kvarts spel.

Karim Benzema passade Gareth Bale som direkt klackade bollen vidare till Cristiano Ronaldo som i sin tur skarvade den vidare till målskytten Benzema.

I slutet av halvleken orsakade sedan Pepe straff – och Dani Parejo var iskall från straffpunkten.

Dryga minuten mellan målen

Mateo Kovacic stod sedan för en huvudlös tackling i den 67:e minuten och skickades av planen direkt.

Då såg det tungt ut för Real Madrid, som vid seger hade gått upp på samma poäng som tabelltvåan Barcelona som också åkte på poängtapp i sin senaste match.

Men i en minut och tio sekunder fick faktiskt Real-spelarna och pressade tränaren Rafael Benitez fira ordentligt.

Laget blev dock snuvade på trepoängaren trots Gareth Bales 2-1 i den 80:e minuten.

Bara sekunderna senare startade Gary Nevilles Valencia ett anfall där Real-försvaret inte alls var med.

Paco Alcácer gjorde 2-2 och lagen fick dela på poängen i en händelserik match.

Valencia har nu 21 raka matcher utan förlust hemma.