Nainggolans dubbla kanonen frälste Roma

Publicerad 2017-02-26

Inters fina hemmasvit är över.

Radja Nainggolan sköt tre poäng till Roma med två riktiga kanoner.

Åtta raka hemmavinster hade Inter inför hemmamötet med Roma. Den segersviten är borta efter i kväll.

Radja Nainggolan blev huvudperson med två fullträffar.

I den tolfte minuten fick han bollen till vänster på offensiv planhalva. Han tog sig in banan och drog till med högerfoten. Bollen fick en fin båge och satt snyggt i bortre krysset.

Ny kanon från Nainggolan

Sedan inledde Nainggolan andra halvlek precis som första.

I den 56:e minuten fick han bollen på egen planhalva. Han tog sig över mittlinjen, avancerade mot Inters straffområde och strax utanför avlossade han ett skott med högerfoten. Bollen satt vackert i bortre krysset.

Inter försökte kriga sig in i matchen, laget fick kontakt i den 81:e minuten. Ivan Perisic gav Mauro Icardi öppet mål. Han stötte in bollen till 1–2.

Men glädjen blev kortvarig. Några minuter efter målet fick Roma straff. Edin Dzeko stoppades av Gary Medel och domaren pekade på straffpunkten.

Diego Perotti var kylig och rullade enkelt in slutresultatet 3–1.

Se alla höjdpunkter på aftonbladet.se/sportbladet på slutsignal och fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se