Nikola Vasic bakom allt i BP:s seger

Publicerad 2024-05-19

Brommapojkarna studsade tillbaka direkt och tog en viktig seger hemma mot Norrköping med 2–1.

Mycket tack vare anfallsstjärnan Nikola Vasic som målade dubbelt och klev upp som trea i skytteligan.

Tung förlust för BP senast, 0–5 hemma mot Djurgården. Men när Norrköping kom på besök gick det betydligt mycket bättre.

För de tog inte ens fem minuter. Sedan hade BP:s Nikola Vasic nickat in 1–0 på Grimsta.

Tjugo minuter senare var det kvitterat. Efter en variant fick Christoffer Nyman bollen framför sig och kunde skjuta in 1–1.

Från halvskada till tvåmålskytt

En stund senare fick Vasic ont i axeln i en situation och det såg ut som att han inte kunde fullfölja.

Men han fick behandling och istället för att byta blev han tvåmålsskytt i slutet på den första halvleken när han sköt in 2–1.

– Det känns så jävla skönt, jag har hört mycket snack att det inte är tillräckligt bra för min del, men nio poäng på nio starter är mer än godkänt, säger han till Discovery +.

Närmare än så kom inte ”Peking” som nu inte vunnit på fyra raka matcher. För BP:s del var det första vinsten på sex matcher.