Salomonssons supermiss

Uppdaterad 2018-08-01 | Publicerad 2011-05-23

Missar öppet mål i underläge 2-1 mot Elfsborg

Är det här årets miss i allsvenskan?

Emil Salomonsson får helt öppet mål mot Elfsborg men missar chansen att kvittera matchen.

Assisterande tränaren Michael Svensson osade av ilska i halvtid efter att Elfsborg fullständigt spelat ut Halmstad.

– Katastrof så klart. Det är män emot pojkar i första halvlek, dundrar Svensson i halvtidsintervjun med Canal plus.

Han efterlyste också mer snabba bollar på Marcus Olsson på topp i Halmstad för att komma in i matchen.

Och paussnacket gick fram tydligt.

Direkt efter pausen reducerade just Marcus Olsson till 2-1 efter att ha löpt i från Elfsborgs backlinje.

Sen hade alla antecknat 2-2, men Emil Salomonsson stod i stället för vad som kanske är årets grövsta miss i allsvenskan.

Raul Ruiz dribblade sig förbi Elfsborgsbackar längs med kortlinjen innan han slog in en boll som via Jose Zamora tog i stolpen och studsade ut till Emil Salomonsson. Ytterbacken hade hela målet öppet, men fick en sådan snedträff att bollen gick tillbaka mot Ruiz och utanför den vänstra stolpen.