Tre skador när Real Madrid vann

Uppdaterad 2015-02-05 | Publicerad 2015-02-04

James Rodriguez och Sergio Ramos hade redan tvingats utgå på grund av skador.

Då störtade Karim Benzema rakt mot målvakten Beto och knockade honom med knäet mot huvudet.

Sevilla-målvakten tvingades lämna planen på bår – och laget förlorade med 1-2.

Otäcka scener utspelade sig i matchen mellan Real Madrid och Sevilla. Serieledaren hade då tagit ledningen redan i den tolfte minuten när James Rodriguez snyggt nickat in 1-0.

Efter knappt en halvtimmes spel fick Karim Benzema känning på ett andra mål för hemmalaget.

Fransmannen kom rusandes mot mål och sprang rakt in i utrusande Beto i målet. Sevilla-målvakten fick Benzemas knä otäckt i huvudet och blev liggandes på planen i flera minuter. Efter en kort tillsyn av läkare kunde Beto lämna planen i stödkrage på bår – och Sergio Rico ersatte.

Strax efter målvaktsbytet utökade Real Madrid till 2-0 genom Jesé.

Dubbla Real-skador

Innan Beto tvingats lämna planen på Santiago Bernabéu hade både Sergio Ramos och målskytten James Rodriguez tvingats av plan på grund av skador.

En senare röntgen för Rodriguez visade på ett benbrott i foten – och enligt as.com blir colombianen borta i hela två månader.

Ramos tvingades utgå redan efter nio minuter, men en befarad skada i baksida lår.

Med tio minuter kvar av matchen lyckades Sevilla reducera genom inhopparen Iago Aspas – men Real Madrid höll undan.

Segern i den framskjutna 16:e omgången innebär att Real Madrid leder La Liga med fyra poäng före Barcelona inför helgens Madrid-derby mot Atlético.

Då är avstängde Cristiano Ronaldo tillbaka – ett positivt besked för ett nu tungt skadedrabbat Real Madrid.