Passningen till Bergstrand – vägrade att fira sitt mål

Uppdaterad 2018-08-01 | Publicerad 2011-07-02

3–2 mot Trelleborg på ett soligt Guldfågeln Arena.

Men allt är inte frid och fröjd i Kalmar.

Brassarna Ricardo Santos och Daniel Sobralense vill bort från klubben – och fortsätter att vägra jubla efter sina mål.

Daniel Sobralense och Nanne Bergstrand är inte de bästa av vänner.

Brassens kontrakt går ut efter säsongen och parterna ser inte ut att förlänga samarbetet.

I matchen mot Trelleborg hemma på Guldfågeln Arena fick dock Sobralense chansen från start igen, men visade inte sin uppskattning när han dunkade in 2–0-målet i den 27:e minuten.

Tvärtom.

28-åringen struntade i att fira sitt mål – precis som landsmannen Ricardo Santos i matchen mot Norrköping i måndags.

Tidigt ledningsmål

Efter dryga minuten hade en annan brasse, Daniel Mendes, gett smålänningarna ledningen med ett av de snabbaste målen i årets allsvenska.

Strax före paus ökade dessutom Tobias Eriksson på till 3–0, vilket skulle visa sig bli livsviktigt.

Formsvaga Trelleborg kom nämligen igen i den andra halvleken och reducerade två gånger om i slutskedet, sedan Kalmar fått målvakten Etrit Berisha utvisad och tvingats ställa anfallaren Marcel Sacramento mellan stolparna.

Men trots dramatiken på stopptid lyckades KFF reda ut stormen och är ny tvåa i allsvenskan.