”Jag ville verkligen vinna i USA”

Publicerad 2016-11-08

Svenske fightingspelsstjärnan tog ny tung titel

Svenske Smash Bros-stjärnan Adam ”Armada” Lindgren har tagit ännu en fin skalp i turneringssammanhang.
I helgen vann han Beyond the Summits turnering Smash Summit för tredje gången, efter att ha besegrat amerikanske Juan "Hungrybox" Debiedma i finalen.
”Jag ville verkligen vinna i USA, så jag är jätteglad över det”, säger han efter finalen.

Adam ”Armada” Lindgren är världens kanske främste Smash Bros-spelare, och i helgen bevisade han det återigen. För tredje gången vann han Smash Summit vilket gör honom till turneringens ende segrare genom tiderna. Detta efter att han besegrat Juan ”Hungrybox” Debiedma i en jämn final som slutade 3-2.

Åttonde segern i år

Segern var Alliance-spelarens åttonde turneringsvinst endast under 2016 och han cementerar därmed platsen som en av de allra främsta spelarna på hela scenen.
”Det kunde ha gått hur som helst i dag, men jag är väldigt glad.”, säger han efter segern.
Nu väntar DreamHack Winter-turneringen som Armada ser fram emot.
”Det är alltid kul att spela på hemmaplan. Jag ska hem och träna nu och se till att vara redo för DreamHack".