7–7 mellan Sandviken och Villa Lidköping

SAIK drabbades av två tunga skador – och släppte in 7–7 i 95:e minuten.

– Just nu känns det för jävligt, säger Linus Forslund i Sportbladet Play.

Motgångarna började redan på uppvärmningen. SAIK:s vänsterhalv Albin Bjerkegren har missat stora delar av försäsongen på grund av sjukdom. Nu kolliderade han med en medspelare och fördes till akuten med en befarad hjärnskakning, enligt Bandypuls.

– Personligen tycker jag att det var jävligt jobbigt. Jag tycker jäkligt synd om Albin, säger lagkamraten Linus Forslund.

När matchen väl började svarade Villa Lidköpings målmaskin Christoffer Edlund för ett hattrick i första halvlek, men Sandviken ledde trots det med 4–3 i paus.

Rött kort för bentackling

I inledningen av andra halvlek kom nästa smäll för hemmalaget, då lagkaptenen Daniel Berlin tvingades bryta matchen. Joel Broberg delade ut en tackling som tog illa på Berlins vänsterben.

34-åringen vred sig i plågor på isen och Villa Lidköping-spelaren Broberg var snabbt framme för att kolla läget med honom. Berlin fick ledas av isen, samtidigt som Broberg fick ett grovt matchstraff.

Målen fortsatte och trilla in och när Oscar Stadin gjorde 7–6 trodde många att Sandviken skulle bärga segern. Men i den femte tilläggsminuten kvitterade Tim Persson från nära håll, vilket blev slutresultatet.

”Känns för jävligt”

– Just nu känns det för jävligt. Vi krigar på bra och förtjänar en vinst, säger Linus Forslund.

– Villa är ett bra lag, så vi blir straffade hårt. Det känns jävligt surt.

Villas Johan Löfstedt är nöjd med en poäng med tanke på hur matchen utvecklade sig.

– Det var många konstiga grejer som hände. Märklig match, säger han.