Otäck skada direkt i NBA-premiären

Publicerad 2014-10-29

Lakers-spelaren bröt skenbenet

Los Angeles Lakers har fått en mardrömsstart på säsongen.

Det blev förlust mot Houston Rockets samtidigt som laget fick sin rookie, Julius Randle, utburen med ett brutet skenben.

Julius Randle, 19, gick som nummer sju i draften till Los Angeles Lakers och spås en lysande framtid.

Tisdagkvällens NBA-debut fick dock ett tråkigt slut för 19-åringen.

I mitten av den fjärde perioden hoppade Randle upp mot motståndarkorgen och kolliderade då med två Houston-spelare.

Randle satte sig ned direkt efter situationen med uppenbara smärtor i benet.

Lakers-tränaren Gary Vitti och flera lagkamrater, däribland Kobe Bryant, var snabbt framme hos spelaren samtidigt som han fick hjälp av lagets läkare.

Poäng i premiären

Randle fick till slut bäras ut på bår och laget meddelade senare att det rör sig om ett brutet skenben i det högra benet skriver NBC Sport.

– Jag sade åt honom att inte tänka för mycket just nu, och att hålla humöret uppe, sade Kobe Bryant efter matchen enligt LA Times.

Randle ska undersökas under onsdagen och det kan bli aktuellt med operation meddelar klubben.

Innan skadan hann Randle med spel i 14 minuter och stod för två poäng för sitt Lakers.

Det enda glädjeämnet för Lakers-fansen var att lagets stjärnspelare, Kobe Bryant, gjorde comeback efter lång skadefrånvaro. Bryant stod för 19 poäng i matchen som slutade med seger för Houston Rockets med 108-90.