Elin Nordegren

”Pratar mycket, är som bästa vänner”

Av: 

Andreas Käck

SPORTBLADET

Tiger om relationen med Elin: ”Jobbat hårt”

Elin och Tiger i början av 2009.

Elin Nordegren och Tiger Woods separerade sommaren 2010 efter en otrohetsskandal.

Nu talar Woods ut som skammen – och säger att de lappat ihop relationen för barnens skull.

– Vi är som bästa vänner nu, säger Woods.

Tiger Woods otrohetsskandal slog ner som en bomb i slutet av 2009. Det var den 25 november som The National Enquirer publicerade den första nyheten om Tiger Woods otrohet och sexmissbruk som sedemera skulle rullas upp till en jätteskandal som slutade med skilsmässa med svenska frun Elin Nordegren – som ska ha varit så pass förbannad att hon jagade honom med en golfklubba.

”Jobbat så hårt”

I en lång intervju med ansedda Time Magazine berättar nu Tiger Woods om skammen efter otroheten och sexmissbruket – och om han och Elin under flera års tid ansträngt sig för att lappa ihop relationen för barnens skull.

– Vi har jobbat så hårt, och jag har verkligen visat för Elin hur mycket jag älskar barnen. Vi har ansträngt oss mycket för att de ska ha en bra uppväxt. Jag har varit den som tagit initiativet och berättat för barnen. Jag sa: ”Lyssna, anledningen till att vi inte bor i samma hus, mamma och jag, är för att pappa har gjort misstag”. Jag vill att de ska höra det från mig i stället för att läsa om det på internet när de blir äldre. Men det viktigaste är att de har föräldrar som älskar dem oavsett vad, säger Woods.

”Är roligt”

I intervjun avslöjar han också att han och Elin numer har en nära kontakt.

– År och år har gått och nu är vi som bästa vänner igen. Det är roligt. Vi har kämpat oss igenom våra problem för barnens skull. Nu pratar vi ofta. Hon pratar med mig om sitt liv, jag pratar med henne om mitt. Vi försöker hjälpa varandra med våra problem, säger Tiger Woods.

ANNONS EXTERN LÄNK

PREMIÄR! Klicka hem Sportbladets Heja Sverige-tröja till EM. Begränsat antal – först till kvarn

Sportbladet Shop

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Elin Nordegren

Tiger Woods

Golf