Tappade ledningen från den första halvleken

IFK Kristianstad fick ingen revansch på ungerska Pick Szeged.

I kväll blev det en tung förlust på hemmaplan med 32-34.

– Jag tycker vi var värda en poäng i dag, säger IFK:s tränare Ola Lindgren till Viasat.

IFK Kristianstad hade chansen att ta revansch på ungerska Pick Szeged i dagens hemmamatch i Champions League.

Kristianstad gjorde en imponerande första halvlek och hade ledningen inför den andra med 19-16.

Jerry Tollbring stod för en riktig delikatess när han i den första halvlekens avslutande sekunder kunde göra mål från knappt halva plan.

Mål från halva plan

I den andra halvleken orkade inte skåningarna stå emot. Pick Szeged kunde gå ifrån i matchens avslutande minuter och vinna med 34-32.

Superlånet Imam Jamali var bäst i hemmalaget och stod för totalt 10 mål, varav sju i den första halvleken.

I och med förlusten tappade Kristianstad mark i tabellen men har allt jämnt chansen att gå vidare till slutspelet i Champions League.