Han bjuder frun på dejt varje vecka – genom sjukhusets fönster

I sex veckor har Robert Conlin och hans fru Shona varit åtskilda.

Shona är inlagd på sjukhus i Chicago i väntan på att deras son ska födas. Men trots att de inte kan ses så ser Robert till att varje kväll bjuda frun på en dejt.

– Han har så stort hjärta, säger Shona Moeller till Good Morning America.

Robert Conlin och Shona Moeller väntar sitt första barn tillsammans. I vecka 20 gick Shonas vatten och hon fick åka in till AMITA sjukhuset i Illinois, USA. Efter några veckor flyttades hon till ett sjukhus i Chicago där paret bor.

På grund av coronapandemin så är inga besökare tillåtna på sjukhuset, vilket gör att makarna nu spenderat flera veckor ifrån varandra. Robert frågade sin fru en kväll om hon ville ses på dejt, vilket hon ville.

– Hon trodde vi skulle ha en dejt via Facetime, så när jag dök upp utanför hennes fönster blev hon överraskad, säger Robert Conlin till Good Morning America.

Äter middag tillsammans

Robert hade tagit med sig mat från parets favoritrestaurang. Medan Shona fick sin måltid serverad i sin sjukhussal så satt Robert med sin på en gräsplätt utanför sjukhuset. Paret avnjöt sin middag tillsammans.

– I den här tiden när jag är ensam så känns varje gest som något monumetalt och kärleksfullt, säger Shona Moeller och fortsätter:

– Han har så stort hjärta.

Shona är nu gravid i vecka 28 och paret hoppas på att den lille, som ska få namnet Forest, kan vänta med att komma till världen ett tag till. Tills dess fortsätter Robert bjuda sin fru på dejt utanför sjukhusets fönster.

Publisert:

LÄS VIDARE