Pernilla fick besök av Blocket-duon

Publicerad 2014-06-21

"Jag trodde aldrig att de skulle komma, men så kom de"

Mats och Nicolas jagade midsommarfest på Blocket – och annonsen gjorde succé. Den som fick den eftertraktade duon på besök var Pernilla Johansson, 24.

– De var jättetrevliga.  

När Aftonbladet når Pernilla Johansson på lördagseftermiddagen finns det ingenting i hennes röst som skvallrar om att hon haft en stor fest igår. Snarare låter hon pigg som en midsommarmört.

– Jag mår jättebra. Det är så roligt det här. Jag trodde aldrig att de skulle komma, men så kom de, säger hon.

Det hon berättar om är besöket från Mats Bengtsson och Nicolas Garcia, som kom till efter att Pernilla svarat på Blocketannonsen där killarna efterlyste en midsommarfest.

Ville gärna till Marstrand

I sitt mejl lockade Pernilla med nattbad, dans runt stången och "vackra midsommarbrudar".

– Jag skrev att jag hade lösningen på deras problem, säger hon.

Mats och Nicolas fick omkring 300 festerbjudanden. Att de blivit eftertraktade märktes när de anslöt till Pernillas sommarstuga i Lycke norr om Göteborg.

– Det ringde hela tiden i Mats telefon, och han verkade gilla det. De hade fixat ett bord i Marstrand och ville väldigt gärna dit, de kände väl att de hade blivit kända.

Missade nattbadet

Pernilla beskriver midsommarfesten som synnerligen lyckad.

– Vi hade långbord här och lekte lekar och dansade runt midsommarstången. Det blev bra stämning direkt, det var aldrig stelt, säger hon.

När det var dags att dra till Marstrand splittrades dock sällskapet. För Mats och Nicolas slutade kvällen i Göteborg. De missade därmed nattbadet med Lycke-gänget.

– Ja, de stack för tidigt. Jag är lite besviken på dem, säger Pernilla.

Kan upprepa succén

På samma sätt som Mats och Nicolas nu funderar på att säga ja till fler festinbjudningar överväger Pernilla att lägga ut en egen Blocketannons.

– Fast vi vill inte göra samma sak. Vi ska ut i kväll igen, så kanske lägger vi ut en annons och erbjuder folk en fest.