Ställ dina frågor till vår reporter i Washington DC

Publicerad 2019-02-13

Chatta med mig, Oskar Forsberg, här!

Jag har nu varit Aftonbladets reporter på plats i Washington DC, USA, i en dryg vecka och rapporterat om flera händelser här på plats på Donald Trumps hemmaplan.
Det mesta i den amerikanska huvudstaden kretsar kring politik, men det händer naturligtvis så mycket annat också. Vad vill du veta mer om?

Ställ dina frågor till mig här!

Hej! Ställ dina frågor till mig, Aftonbladets reporter på plats i Washington DC, här.

Denna chatt är stängd.

  • Oskar Forsberg
    13 feb 2019

    Lars fick sista ordet. Tusen tack för alla era frågor. Jag kommer garanterat att återkomma med fler chattar från USA inom en snar framtid.

    Har du ett nyhetstips redan nu? Tveka inte att mejla mig på oskar.forsberg@aftonbladet.se

    Over and out!

  • 13 feb 2019

    Vilken är den största tydliga skillnaden mellan USA och Sverige tycker du? Alltså som man tänker på och märker direkt.

    Lars

    Trafiken!

    Oskar Forsberg
  • 13 feb 2019

    Hej,Jag är en Svensk Amerikan med 47 år boende där.Jag skulle rekommendera att du lägger en hel del raportage om hemlösheten i San-Fransisco där jag bodde ett antal år,alla dessa individer som ligger och sjuter narkotika öppet och gör sina behov öppet på market st,Van.ness ave,SF is my favorate city,anyway,good luck over there

    Bjorn Arlund

    Hej Bjorn. Låter som ett spännande uppslag till ett reportage. Och tack ska du ha.

    Oskar Forsberg
  • 13 feb 2019

    Är Amerikaner verkligen rädda för ryssar och Putin? Eller är det bara Trump o Deep State som vill att alla ska ha RYSSFOBI? /Pelle

    Pelle

    Hej Pelle! Ställde exakt den frågan till en kille igår. Han sa att många minns kalla kriget och att ryssarna fortfarande är ”fienden”. Det var ju hans åsikt, men jag misstänker att det stämmer in på många som är typ 40+ här. 

    Oskar Forsberg
  • 13 feb 2019

    Var i Detroit för 2 år sedan och vilken historia, gick även förbjudet in i ett fabriksområde där man tillverkade bilar på 50 talet. Har spektakulära bilder därifrån. Dock läskiga och skumma och då jag hittade flera 100 skor på ett ställe där.

    Linus Steen

    Spännande!

    Oskar Forsberg

Följ ämnen i artikeln