Gör huliganerna fredliga sätt på dem bikini

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2000-06-26

Hans Chrunak, 51, är simlandslaget förbundskapten

Läste att en brittisk psykolog i Sussex vid noggrann forskning hade kommit fram till att kvinnor blir dumma av att bära bikini. Ju smartare kvinnorna var från början, utan bikini alltså, desto dummare blev dom när dom ikläder sig detta lilla tudelade plagg.

Eftersom saker och ting ofta är motsatta, vad det gäller kvinnor och män, så har jag personligen gjort en helt igenom ovetenskaplig fundering i ämnet, män och bikinis.

Jag kom fram till att om män klär sig i bikini, så blir dom smartare. Ju dummare från början, i badbyxa alltså, desto smartare blir dom i bikini.

Att grundforskningen kommer från England, underlättar resten av mitt ”tänk”. Obligatorisk bikiniklädsel på fotbollsmatcher, skulle lösa alla problem. Huliganerna skulle bli supersmarta, med tanke på utgångsläget. Vanliga ”fylle-fans” skulle bli så smarta att dom tittade på fotboll i stället för att titta i kors.

Tjejerna skulle bli så dumma att dom inte fattade att killarna tittade på fotboll i stället för på deras bikiniklädda kroppar.

Enligt den engelske psykologen från Sussex, så sitter effekten i flera timmar eller rentav dagar. Tänk vad det skulle inneburit för bland annat Charleroi under EM.

Det fanns en hake i undersökningen. Det talades om att delar av hjärnan var konstant sysselsatt med att registrera vad omgivningen har för sig. Därför blev den bikiniklädda kvinnan dum. Kvinnor funderar på vad folk tycker och därför inte tänka klart. Här är fotbollshuliganerna i riskzonen för noll-påverkan. Det talades visserligen inte om hur stor del av hjärnan som behövde vara intakt, men förmodligen mer än den mikrodel som är intakt på en fotbollshuligan och som kan läsa annonseringen om matchdag, plats och klockslag.

Följ ämnen i artikeln