Han snyter sig över kundernas mackor

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-04-17

Youtube-klippet som skakat USA

På Youtube-klippet som skakat USA snyter sig en av de anställda vid snabbmatskedjan Dominos över kundernas mackor och fiser på salamin.

– That's how we roll at Dominos! säger de till kameran.

Nu är två personer polisanmälda och kedjans vd ber om ursäkt.

Kristy Lynn Hammonds, 31, och Michael Anthony Setzer, 32, båda anställda vid Dominos restaurang i North Carolina, USA, hade kanske en tråkig dag på jobbet. För de bestämde sig för att filma hur det går till i köket. Och det går inte rätt till.

Filmar och skrattar

Michael Anthony snyter sig över mackorna han står och gör i ordning. Samtidigt som Kristy Lynn filmar allt och skrattar. Han stoppar upp ost i näsan och lägger tillbaka på mackorna. Sedan fiser han på salamin.

– Om fem minuter kommer de där levereras till kunderna och kunderna kommer att äta dem utan att veta om att osten har varit i hans näsa, säger Kristy Lynn till kameran. Men filmklippet lyckades leta sig ut på nätet. Och har nu spritt sig som en löpeld på Youtube. Fler än en miljon såg klippen innan de togs bort. Men nya versioner av filmen har redan kommit upp.

Har fått sparken

De båda anställda har nu fått sparken och polisanmälts. Restaurangen har stängts ner och totalsanerats. Klippet har skadat Dominos så mycket att företagets vd Patrick Doyle ber hela USA om ursäkt på Youtube.

Har du jobbat på restaurang och gjort något
liknande?