Nu satsar vi på en skönare helg

Publicerad 2011-09-16

Missa inte Aftonbladets nya satsning - varje lördag och söndag!

Kliv in i köket hos en matglad kändis – eller dröm dig bort på en lyxig golfresa.

Imorgon är det premiär för Aftonbladets nya helgsatsning.

– Det ska bli lite skönare att läsa tidningen på helgen, säger chefredaktör Jan Helin.

Varje lördag med start i morgon får vi kliva in i köket hemma hos en känd kock eller en kändis med stort matintresse.

Det är Aftonbladets första riktigt stora satsning på mat i huvudtidningen.

Tips och inspiration

– Vi gör en tidning vi själva vill ha, men framför allt har vi lyssnat på läsarna. Och det är tydligt att de vill ha tips och inspiration på lördagar, säger Jonathan Jeppsson, helgchef.

Och ännu mer av den varan blir det på resesidorna.

– De kommer handla om upplevelser och drömmar. Vi ska bjuda både på de lättillgängliga weekendresorna och de lyxiga långresorna. Jag älskar "riv ut-journalistik", matiga, tipsiga sidor som man river ut och sparar, säger Pernilla Ericson, redaktör för Resa-sidorna.

Dessutom ger Aftonbladets profiler dig sina bästa film-, bok- och speltips i början av helgen.

Skön söndag

– Det passar den stämning man är i på lördag, säger Jonathan Jeppsson.

Inspirerade på lördag - men vad ska vi bli på söndag?

– Då blir det bra avslöjanden, stora granskningar, härlig läsning, roliga bildspecialer och en riktigt bra intervju, säger Jonathan Jeppsson.

– På söndag ska man lägga sig skönt på sin favoritplats och få en läsupplevelse, säger Jan Helin.