Här tröttnar Milo, 4, på mammas selfies

Uppdaterad 2015-11-19 | Publicerad 2015-11-11

”Jag pekar fulfingret”

Mamma Emilie Liljeqvist brukar ofta ta bilder på sig själv tillsammans med sina barn. Men sonen Milo, 4, verkar inte riktigt uppskatta det.

– Jag försökte hålla mig för skratt men det gick inte, säger Emilie till Aftonbladet.

Det händer ofta att fyraårige Milo och hans syskon får vara med på selfies hans mamma Emilie tar. Så även en morgon nyligen – när han dock genomförde en slags protest mot sin mamma.

– Jag försökte hålla mig för skratt men det gick inte. Jag frågade: ”Men Milo, vad gör du på bilden?”, säger Emilie Liljeqvist till Aftonbladet och fortsätter:

– Han svarade: ”Ja, jag pekar fulfingret”. Det var svårt att vara en pedagogisk mamma i det läget. Jag kunde inte sluta skratta. Jag kan väl konstatera att sonen helt enkelt ledsnat på att ta selfies med mamma.

Lockar till skratt på Facebook

Emilie, som bor i Falkenberg, blev glad när Milo sa att han ville ta en bild, men fyraåringen hade alltså helt andra intentioner.

– Jag tog snabbt fram mobilen och tog fotot. Först efteråt ser jag att Milo kände för något helt annat än att göra pussmun.

Efter att Emilie lagt upp bilden i flera mammagrupper på Facebook har den fått hundratals gilla-markeringar och många skrattar åt Milos tilltag.

Det kanske är slut på selfies på ett tag för mamma Emilie.
---

Gilla Aftonbladet på Facebook