Michelle Knight har inte träffat familjen

Uppdaterad 2013-05-12 | Publicerad 2013-05-11

Skolfoto på Michelle Knight.

Michelle Knight, 32, var den sista av misstänkte Ariel Castros offer att lämna sjukhuset.

Men familjen har ännu inte fått träffa henne.

– Hon vill inte träffa familjen, säger mormodern Deborah Knight till The Mirror.

I går släpptes Michelle Knight från sjukhuset i Cleveland efter att ha hållits fången och systematiskt våldtagits i ett helt decennium av misstänkte Ariel Castro. Mormodern Deborah Knight pyntade sitt hus med ballonger för att välkomna Michelle Knight hem.

Men Knight åkte inte hem till sin mormor. The Mirror rapporterar att Knight ännu inte träffat sin familj.

– Nej, vi har inte träffat henne, på hennes begäran. Hon vill inte träffa familjen, säger Deborah Knight till The Mirror.

Ville inte ha besök

Ända sedan Michelle Knight befriades har hon varit tydlig med att hon vill vara ifred. Under sin sjukhusvistelse ville hon inte ha besök, inte ens från sin familj. När mamman Barbara Knight kom till sjukhuset blev hon nekad att träffa sin dotter. Då anlitade hon en advokat.

– Hon kom till sjukhuset för att vara med sin dotter, för att hjälpa sin dotter, för att krama sin dotter. Och så får hon kalla handen. Det är avskyvärt, säger Barbara Knights advokat Jay Milano till ABC News.

I samband med att att Michelle Knight lämnade Metro Health Medical Center släppte sjukhuset ett uttalande där det stod att Knight mådde bra, var tacksam för allt stöd men att hon bad om att få vara ifred. Det var genom det uttalandet Barbara Knight fick reda på att hennes dotter hade lämnat sjukhuset.

Träffade hennes bror

Michelle Knight träffade sin bror en kort stund strax efter att hon fritogs från misstänkte Ariel Castros fångenskap. Efter det uppges hon inte ha träffat någon i sin familj.

– Jag älskar dig, Michelle. Säg till när jag kan besöka dig igen. Jag saknar dig verkligen och vill bara vara där för dig, säger brodern Freddie Knight till Fox 8.

Enligt uppgift till The Mirror ska Michelle Knight befinna sig hos Gina DeJesus familj.