Vet du något om den här hunden?

Publicerad 2016-04-11

Efterlysningen nådde till slut fyraåriga Benjamin som är den rättmätiga ägaren.

Skånepolisen efterlyser nu ägaren till den här hunden.

– Det finns antagligen någon otrötstlig liten knatte där ute som saknar sin kompis, säger Richard Glantz, kommunikationsansvarig för polisen.

På måndagsmorgonen dök en ovanlig efterlysning upp på polisens i nordvästra Skånes Facebooksida. Efterlysningen gäller en upphittad hund, som förmodas vara en beagle.

LPO Helsingborg behöver omgående hjälp att identifiera denna individ som påträffades nyligen på Donationsgatan i Helsingborg.

Poliserna gjorde fyndet vid en rutinpatrullering.

Hittills har efterforskningar inte givit några resultat och individen, som vi tror kan vara en beagle, har inte heller sagt något mer upplysande i förhören. Troligen finns det en liten knatte någonstans i regionen som saknar sin älskling.

Vet du vem denna krabat är? Lägg ett mejl till richard.glantz@polisen.se alternativt 010-5618854”, skriver polisen.

Misstänker inget brott

Richard Glantz är kommunikationsansvarig på Polisen i nordvästra Skåne. Han säger att hundens rättmätiga ägare fortfarande inte har gett sig tillkänna.

– Nej, det är tråkigt för nu finns det antagligen någon otrötslig liten knatte där ute som saknar sin kompis. Så nu hoppas jag att vi med Aftonbladets hjälp kan hitta ägaren, säger han.

Polisen misstänker inget brott i samband med försvinnandet.

Följ ämnen i artikeln