Lärare tvingade barn ha sex med djur

Publicerad 2015-08-16

En musiklärare i Norge misstänks för sexuella övergrepp på 115 barn, några av barnen ska ha tvingats ha sex med djur.

Utredningen mot den norska musikläraren som misstänks för sexuella övergrepp mot 115 barn växer. Nu misstänks mannen också för att ha våldtagit minst ett barn, han ska även ha gjort sig skyldig till sexuellt umgänge med minderårig i två fall och förmått runt 100 barn att klä av sig inför en kamera. Och polisutredningen är inte klar.

Erkänner lurat flickor

Mannen har kontaktat barnen via chattforum på internet och utgivit sig för att själv vara en minderårig pojke eller flicka. Han ska ha spelat upp videosamtal där andra barn klär av sig för att övertyga barnen att göra samma sak eller att skicka nakenbilder av sig själva.

– Det som kommer fram i utredningen om hur han lockade flickor erkänner han. Det är många detaljer som återstår och vi har inte gått igenom allt ännu, säger lärarens försvarare till VG.

Offer i hela landet

Läraren, som är i 40-årsåldern och bor i sydöstra Norge, greps i fjol och åtalades för en del av brotten tidigare i år. Offren finns i hela landet och flera polisdistrikt har varit delaktiga i utredningen. Nu utvidgas åtalspunkterna och omfattar även framställning av material som visar övergreppen.

Följ ämnen i artikeln