Fick inte lärarjobbet – skickade död tvättbjörn till rivalen

Publicerad 2016-09-15

Travis fick inte jobbet.

Amerikanen Travis Tarrant fick inte jobbet som lärare – och surnade till rejält.

För att hämnas på mannen som knep anställningen trakasserade Tarrant honom och hans fästmö, bland annat genom att skicka hotfulla brev, röstmeddelanden – och paket med levande skunkar och en död tvättbjörn.

Travis Tarrant, 40, från Kalifornien sökte jobbet som baskettränare och lärare för årskurs fyra vid Springs Valley School Corporation i French Lick, i delstaten Indiana.

Till hans förtret gick jobbet till en annan kandidat. Men i stället för att lägga energi på att söka andra anställningar ska Tarrant enligt domstolshandlingar ha börjat förfölja och trakassera både mannen som fick jobbet och dennes fästmö, skriver WTHITV 10.

Och det med besked.

Postade levande skunkar

Travis Tarrant anklagas nu för att ha postat flera paket med djur till rivalen, varav ett innehöll fyra levande skunkar. Några av paketen skickades i offrets fästmös namn och till skolan där mannen för tillfället arbetade. En del försändelser fångades dock upp och stoppades av posten, däribland ett paket med en död tvättbjörn i. Även det paketet skickades med mannens fästmö som avsändare och innehöll meddelandet ”Sluta! Detta kommer inte upphöra.”

Utredare misstänker också att han ringt fyra samtal till barnavårdsmyndigheterna och påstått att rivalen hade en sexuell relation med en minderårig student och att han utnyttjade sin fästmös dotter sexuellt, skriver tv-stationen.

Kom med anklagelser om sexuella övergrepp

Enligt WTHITV 10 ska flera brev också ha skickats till de båda offrens respektive arbetsplatser, med påståenden om sexuella relationer med en minderårig elev. Ett av breven påstods komma från en 15-årig student och innehöll en bild på ett manligt könsorgan och den trakasserade mannens telefonnummer. Utöver det ska paret ha mottagit röstmeddelanden där 40-åringen hotade döda rivalens fästmö och parets barn och skrivit ”ni kommer att dö” med vit sprayfärg på deras bil.

Polisens utredare uppger att förövarens flickvän uppgett att Tarrant sagt att han fångat fem, sex levande skunkar i våras. Hon ska ha tyckt att det var konstigt att han höll dem vid liv under flera dagar.
Den misstänkte har nu åtalats på flera sex punkter, däribland för stalkning och ofredande.

Följ ämnen i artikeln