Kvinnoröst ropade på hjälp inifrån bil

Publicerad 2015-03-12

Endast Lily, 1, överlevde bilkraschen i floden.

Ändå uppger polismännen att de hörde en dov kvinnoröst be om hjälp inifrån bilen.

– I två nätter har jag legat vaken och försökt lista ut vad det kunde vara. Allt jag vet är att det var där, vi alla hörde det, säger polisinspektör Tyler Beddoes.

I helgen upptäcktes den kraschade bilen av en fiskare i floden i Spanish Fork i delstaten Utah. Den låg upp och ned och syntes inte från vägen.

I bilen hittades Lynn Jennifer Groesbeck, 25, och hennes dotter Lily.

Nu berättar de poliser som var först på plats om vad de hörde på väg fram till fordonet.

En kvinnas röst som bad om hjälp.

Kallades av rösten

Lynn Jennifer Groesbeck hade kört in i ett broräcke av cement och störtat ner i Spanish Fork-floden sent i fredagskväll.

Dagen efter var två poliser och två brandmän framme vid bilen.

– Det kändes som om någon kunde säga till mig att de behövde hjälp. Det var väldigt overkligt. Något jag kände att jag kunde höra, säger polisinspektören Tyler Beddoes till CNN.

När de var framme vid bilen upptäcker de att Lynn Jennifer Groesbeck är död.

Endast den 18 månader gamla flickan levde men var medvetslös. Hon hade suttit fastspänd i sin barnstol i 14 timmar precis ovanför vattenytan.

”Extra motivation”

Tyler Beddoes kunde dock inte släppa rösten som kallat på honom och hans kollegor, enligt Dailymail:

– I två nätter har jag legat vaken och försökt lista ut vad det kunde vara. Allt jag vet är att det var där, vi alla hörde det. Det var extra motivation.

Han berättar att han och sina tre kollegor svarade henne och sa att de var där för att hjälpa. Då var Lynn redan död. Hon dog troligtvis redan under fredagen.

– Det är den delen som verkligen får det att snurra. Jag är inte religiös men det är det jag tänker på.

Lilys tillstånd är nu stabilt och blir allt bättre.

”Hennes förbättring är häpnadsväckande. Just nu tittar hon på Dora (utforskaren) och sjunker ”Hjulen på bussen” med morfar. Hon ler och skrattar åt familjemedlemmar. Vi är överraskade över Lilys framsteg och så tacksam för hennes räddare", uppger hennes familj för CNN.

Följ ämnen i artikeln