God morgon! Det här hände medan du sov

Publicerad 2018-10-24

Börja dagen med att snabbt få koll på läget. Här är toppnyheterna från i natt.

Fyra skadade vid Nato-övning i Norge

Fyra amerikanska soldater har skadats under förberedelserna för en Nato-övning i Norge, uppger den amerikanska militären.
Läs hela artikeln

Fem gripna i militärt skyddsområde

Fem utländska personer har anhållits sedan de upptäcktes och greps inne på ett militärt skyddsområde vid Hasslö i Karlskronas skärgård.
Läs hela artikeln
Ej okej för kommun att bygga hotell

Orkanen Willa drar in över Mexiko

Den tropiska stormen Willa har nått Mexikos kust.
Läs hela artikeln

Föll från flygplan i luften – artist död

Den kanadensiske rapparen Jon James McMurray störtade mot sin död i lördags. Han filmade ett farligt stunttrick till en musikvideo, där han skulle gå på en flygplansvinge i luften. Men rapparen halkade och föll.
Läs hela artikeln
Så dog hiphopstjärnorna (PLUS)
Kvinnor berättar om artistens övergrepp

Lindelöf hyllas stort trots förlusten

Juventus spelade ut Manchester United på Old Trafford. Men Victor Nilsson Lindelöf hyllas stort trots förlusten.
– Speciellt i andra tycker jag att laget höjer sig rejält, då är det enklare för mig själv att höja mig också, säger backen själv till Viasat.
Läs hela artikeln
FRIDA FAGERLUND: Det var en lektion
Olsen höll nollan när Roma krossvann

Sofia bjuder in barnfamiljer: ”Alla är värda en fin jul”

När Sofia Rigmorsdotter Almgren, 32, insåg att hon skulle bli ensam i jul bestämde hon sig för att hon kan göra något för andra då. Därför bjuder hon nu in familjer med begränsade ekonomiska resurser att komma hem till ett rejält julfirande hos henne i Åkersberga.
Läs hela artikeln

Saudi ger medeltiden oförtjänt dåligt rykte

ANDERS LINDBERG: Medeltiden präglades i Europa av kulturella landvinningar, växande befolkning, fantastisk arkitektur, utökad internationell handel, snabb teknisk utveckling och skapandet av de första universiteten. Saudiarabien står i stället för statsterrorism, envälde och ett förtryck av den egna befolkningen som skulle få Stasi grön av avund.
Läs hela artikeln

Gör din röst hörd – gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!