Pojkvännen hånades för sin vikt – här är hennes svar på tal

Publicerad 2015-07-10

"Älskar honom för den han är".

När paret Ashley och Christopher la upp en bild från en väns bröllop på nätet blev reaktionerna inte som de hade tänkt sig. Christopher möttes av en hatstorm inriktad på hans vikt och storlek. Nu har flickvännen Ashley svarat.

Amerikanska Ashley Stevens och Christopher Reed har varit tillsammans i flera år. Nyligen var de på en väns bröllop och Ashley lyckades då fånga buketten vilket enligt traditionen innebär att hon är näst på tur att gifta sig.

Det fick paret att ta en bild med glimten i ögat där Christopher såg smått chockad ut. Bilden la han upp på nätforumet Reddit med kommentaren "Hon fångade buketten...jag har problem", skriver ABC News.

"Borde vara överlycklig över att någon vill ha honom"

Reaktionen blev dock inte särskilt roande för någon. Användarna skrev hur tjock och ful Christopher var och att han inte förtjänade en så snygg tjej som Ashley.

"Den tjockisen borde vara överlycklig över att den här tjejen ens vill ha honom", skrev någon.

Christopher tog det hela med ro.

– Ärligt talat har jag alltid varit en stor kille så jag har växt upp med kommentarerna och de elaka skämten, jag är van. Jag vet vem jag är och bryr mig inte om vad folk säger om mig, säger han till ABC News.

"Vann högsta vinsten med Christopher"

Flickvännen Ashley var glad att han tog det lite med en klackspark, men bestämde sig ändå för att skriva ett svar till hatarna på sin Facebooksida.

"Jag vann högsta vinsten med Christopher. Han må inte ha stenhårda biceps som världen säger åt oss tjejer att tycka om, men seriöst, spelar det ens någon roll när man söker någon man vill spendera resten av sitt liv med?", skriver hon bland annat.

Så här avslutar hon inlägget:

"Så angående alla elaka kommentarer: vi vet sanningen och vi ignorerar alla som hatar".

Följ ämnen i artikeln