Äntligen premiär!

Publicerad 2014-11-18

Nu drar Aftonbladets nya morgonprogram igång: ”Något magiskt när en nyhetsorganisation vaknar”

I morgon smäller det.

Då är det premiär för Aftonbladet Morgon – ett morgonprogram som ska bli det självklara tv-valet för dig som vill ha koll.

– Vi håller på att hitta en ton som inte finns hos de andra, säger program­ledaren Karin Magnusson.

Aftonbladet Morgon ska uppdatera ­tittarna med nattens händelser och ­dagens snackisar.

Programledarna Karin Magnusson, Maria Bjaring och Claes Åkeson håller som bäst på att förbereda sig med sina ­sidekicks Henrik Torehammar och ­Natalia Kazmierska.

”Otroligt skönt”

– Det känns bra. Det är otroligt skönt att testa studion och se till så att man inte ­glider ner från stolen, säger Karin Magnusson.

Aftonbladetbesökaren kommer att känna igen sig.

Tung inrikespolitik kommer att blandas med fotboll, mode och det senaste från Hollywood.

Varje dag får programledarna besök av Aftonbladetprofiler som rapporterar från sina expertom­råden.

– Jag är så otroligt glad över det här gänget. Vi ­håller på att hitta en ton som ­inte finns i de andra stora tv-husen, säger Karin Magnusson.

”Magiskt”

I det första programmet får Karin Magnusson sällskap av sin sidekick Henrik Torehammar. För honom blir det tidiga morgnar. Han ser fram emot att gå upp i svinottan.

– Det är något väldigt magiskt med att få vara med när en nyhetsorganisation vaknar till liv. Jag tänker att det är som ­lucia, man är uppe okristligt tidigt och får vara med och väcka allihop, säger han.

Det här kan du se i programmet

Hollywood

Varje fredagmorgon är Magnus Sundholm med från Hollywood. Han varvar exklusiva rapporter från Los Angeles med intervjuer med filmvärldens stora stjärnor.

OMG News

Tisdagar och onsdagar ger Aftonbladets nöjesprofiler Tobbe och Trus - ­Torbjörn Ek och Helena Trus - dagens snack­vänligaste nöjes­nyheter.

Lundell och Larsson

Kristin Lundell och Markus Larsson är populärkulturens budbärare varje onsdag: smalt, brett och aktuellt ur det populärkulturella flödet. Det senaste inom tv-serier, musik och film.

Klicktuellt

Olivia Svenson, Frida Hübinette och Magnus Edlund från Klick!-redaktionen, rapporterar från kändisvärlden på torsdagar. Har Beyoncé bråkat igen - får vi veta det först.

Fotbolls­studion

Jennifer Wegerup med experter i Fotbollsstudion ger oss varje måndag de senaste analyserna från helgens matcher.

Oj, vilken vecka!

Lena Melin, Oisín Cantwell och Robert Laul fördjupar sig i veckans hetaste snackisar varje fredag.

Torsdagsintervjun

Maria Bjaring sätter politiska makthavare under lupp. Finansminister Magdalena Andersson är först ut på torsdag.

Mode

Nina Johansson från Sofis Mode och Beatrice Troddén från The you way, berättar varje onsdag om nyheter från modevärlden: de senaste trenderna, stilnyheterna och skvallret från catwalken.

E-SPORT

Aftonbladet E-sportexpert Björn Ehrnberg och Effie Karabuda, krönikör på Aftonbladet Spela, guidar genom spelvärlden varje fredag.