Nu är Aftonbladet på plats i München

Uppdaterad 2015-09-08 | Publicerad 2015-09-07

Karin Lindblom; Mira Micic, Karin Pettersson, Nour Saeed och Niclas Hammarström.

Nu är Aftonbladet på plats i München.

Följ och tipsa oss gärna.

Vi tror att det som händer i Europa just nu är historiskt. Därför vill vara i händelsernas centrum. Dels för att snabbare kunna rapportera om 2015 års viktigaste fråga. Men också för att bli kunnigare. Den som är på plats och bevakar ett skeende under en längre tid lär sig ämnet bättre.

Först ut i München är våra reportrar Mira Micic, Ann Edliden och Nour Saeed, vår fotograf Niclas Hammarström, vår utrikesredaktör Karin Lindblom och vår politiska chefredaktör Karin Pettersson.

Just den här helgen har vi varit på rätt ställe. Så många som 20 000 flyende människor uppskattas ha kommit hit med tåg sedan i fredags kväll. Lika många som David Camerons Storbritannien lovat ta emot på fem år.

Nu har strömmen tillfälligt sinat. Gränsen mellan Österrike och Ungern stängs till och från. Flyktingar riskerar åter att bli sittande i östra Europa. Vi fortsätter att bevaka utvecklingen. Den här veckan rapporterar dessutom vår samhällsreporter Anette Holmqvist från Stefan Löfvens möte med Angela Merkel i Berlin.

Tipsa oss gärna om vart du tycker att vi ska åka. Vill du maila når du oss på fornamn.efternamn@aftonbladet.se

Läs mer på Utrikesbloggen och på vår samlingssida På flykt.

Hjälp, vad händer? Vi förklarar
flyktingkaoset