Kronprinsessan: Tack Aftonbladets läsare

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2007-07-14

Aftonbladet uppvaktade Victoria

Svenska folkets gratulationer till kronprinsessan ville aldrig ta slut. Efter firandet på Solliden fortsatte hyllandet av Victoria i Borgholm.

Aftonbladet uppvaktade födelsedagsbarnet Victoria och gav henne en bukett blommor som symboliserar 40 000 gratulationer från aftonbladet.se:s läsare. Och kronprinsessan passade på att tacka Aftonbladet.

– Tack Aftonbladet för att ni hjälpt mig att få så många grattishälsningar, sa hon.

En glad och avspänd Victoria tog god tid på sig när hon mottog allmänhetens gratulationer på Solliden.

Det var en glad och avspänd kronprinsessa klädd i skogsgrön klänning som tog emot folkets gratulationer på Sollidens slott på Öland. Victoria tog god tid på sig att ta emot hurrarop och presenter från alla som samlats.

Aftonbladet.se:s reporter Johanna Melén gratulerade födelsedagsbarnet och gav henne en vacker blombukett från Aftonbladets läsare.

Och födelsedagsbarnet blev glad över uppvaktningen.

– Det är otroligt, jag är oerhört rörd och väldigt tacksam. Tack Aftonbladet för att ni hjälpt mig att få så många grattishälsningar, sa Victoria.

Kronprinsessan berättade också att hon är rörd över att så många människor kommit till Öland för att gratulera henne.

– Det känns helt fantastiskt och otroligt roligt.

Vilken är den finaste presenten du fått?

– Det här. Allt det positiva gensvar man får, det för man med sig, sa Victoria och pekade ut mot alla människor som befann sig på Öland för att gratulera henne.

Efter firandet på Sollidens slott fortsatte Victoria till Borgholm där hon delade ut årets Victoriastipendiat till fotbollsspelaren ”Henke Larsson”.

Och i Borgholm fortsatte hyllandet av kronprinsessan som hade hunnit byta om till den klassiska Ölandsdräkten.

Läs mer

Tidigare artiklar

Johanna Melén, Mikael Stengård