Polisen jagar misstänkta

Publicerad 2013-08-27

Polisen till vittnet: Mycket farliga personer

En stor polisinsats pågår i sydöstra Stockholm.

En man person har blivit påkörd – varpå föraren i bilen flydde till skogs.

– Man försöker spåra de som sprungit ut i skogen. Vi vill veta om det är rattfylla eller bråk mellan bilister, säger Albin Näverberg på Stockholmspolisen.

Fem polisbilar, två ambulanser och vad som uppges vara flera civilpolisbilar ryckte ut till minigolfbanan vid Lissma skolväg i Stockholm. Flera larm hade nått polisen om vad som kan vara en avsiktlig påkörning.

– En person har blivit påkörd av en bil. Nu försöker vi spåra de som sprungit ut i skogen. Vi vill veta om det är rattfylla eller bråk mellan bilister, säger Albin Näverberg, presstalesperson på Stockholmspolisen.

Aftonbladet har pratat med en person som såg händelseförloppet. När polisen kom till platsen sa de till minigolfspelarna att "det är några mycket farliga personer som ska ha flytt från platsen" och bad alla lämna området.

– Innan bilen körde i diket var rutan redan krossad. Vi tänkte att den kanske blivit skjuten på. En annan person lämnade hastigt platsen. Nu är piketpolisen och helikoptrar här, säger en man som inte vill stå med namn i tidningen.