Silentós hyllning till Zara Larsson: ”Hon är riktigt bra”

Spelar på rockbjörnen – och hyllar svenska superstjärnan

Av: 

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3 | Foto: Drew Gurian / TT NYHETSBYRÅN

ROCKBJÖRNEN

På tisdag uppträder amerikanska stjärnskottet Silentó på Rockbjörnen med sin hit ”Watch me”.

Stjärnan är redan på plats i Sverige och har kollat in de artister som kan vinna, och han väljer att framförallt lyfta upp en svensk stjärna – Zara Larsson.

– Hon är riktigt bra, jag gillar hennes musik, jag har lyssnat på en hel del av den, säger han.

Sedan han släppte singeln ”Watch me” 2015 har den fått över 1.3 miljarder spelningar på Youtube. Men den plötsliga framgången är inget som Ricky Lamar Hawk, eller Silentó som han är mer känd som, låtit stiga honom år huvudet. Istället för att kasta sig ut i kändisvärlden valde den då 17-årige artisten att avsluta studierna, men nu är han tillbaka. I slutet av året släpper han debutskiva.

– Jag har haft fullt upp, jag tror jag har musik för två album, berättar Silentó för Nöjesbladet.

Men först ska han uppträda på tisdagens Rockbjörnen.

– Jag är den som kommer att lägga upp klipp på Instagram där jag hoppar på sängen för att jag är så uppspelt, berättar han med ett skratt.

Faktum är att han var så exalterad över att vara med att han berättade om det i sina sociala kanaler innan kontrakten ens var påskrivna.

– En av mina representanter är svensk, så det är så jag känner till det, och sen har jag kollat upp artisterna som är nominerade, förklarar Silentó.

Imponerad av Zara Larsson

Han har även kollat upp några av artisterna som är med i år, extra imponerad är han av svenska Zara Larsson, som är nominerad i flera kategorier, bland annat bästa liveartist.

– Hon är riktigt bra, jag gillar hennes musik, jag har lyssnat på en hel del av den, berättar han och sätter igång Zaras senaste singel ”Only You” på spotify,

– Hon skriver sin egen musik va? Det märks, det är sådan känsla i hennes texter. Jag lyssnar på dem och kan verkligen relatera. Hon är bra nog att bli stor i USA, nu måste hon bara göra något bra samarbete, som Iggy gjorde med T.I., och hon kommer bli riktigt stor.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN