Publicerad:

”Kissies” hårda känga till Isabella Löwengrip

Alexandra ”Kissie” Nilsson: ”Hemskt”

Av: Cornelis Rikken

Publicerad:

Alexandra ”Kissie” Nilssons, 28, bloggkrig med Isabella Löwengrip, 28, verkar inte riktigt vara över.

Nu riktar hon hård klimatkritik mot konkurrenten.

– Om man är en offentlig person med så många som följer en tycker jag man kanske ska föregå med gott exempel, säger hon.

Det är i en intervju med Expressens webb-tv-program ”Q&A” som bloggprofilen får frågan om vilken person hon helst skulle vilja avskeda om hon fick chansen.

Isabella Löwengrip, svarar hon utan att blinka.

Anledningen till valet menar hon är entreprenörens negativa inverkan på miljön.

– Jag tycker det är lite hemskt att man ska försöka flyga privatjet nu när miljön står inför så många kriser, så jag tycker att det vore en stor chans för miljön, säger hon i intervjun.

Står fast vid sin åsikt

Till Nöjesbladet säger Alexandra Nilsson att piken var gjord ”lite med glimten i ögat”.

Samtidigt står hon fast vid sin kritik mot bloggkonkurrenten.

– Om man är en offentlig person med så många som följer en tycker jag man kanske ska föregå med gott exempel och inte bidra med negativ effekt på miljön, säger hon och fortsätter:

– Sen så förstår jag att det inte alltid är möjligt att ta tåg och att man i bland behöver ta flyg. Men att ta privatjet... Det sticker väldigt mycket i ögonen när vi möter såna klimathot som vi gör just nu.

1 av 2 | Foto: CAROLINA BYRMO
Alexandra ”Kissie” Nilsson.

Har själv kritiserats

Samtidigt är Alexandra Nilsson själv inte helt oskyldig.

Tidigare i år var hon en av de kändisar som hängdes ut av Instagramkontot ”Aningslösa influencers” med anledning av sina många flygresor.

– Jag har aldrig påstått att jag är någon miljöhjälte. Sen är det väldigt svårt att leva hundra procent klimatsmart även om man så skulle önska. Så ser inte verkligheten ut.

Hon säger att hon har påverkats mycket av den pågående klimatdebatten och att hon bland annat har slutat äta kött av den anledningen.

– Det är väl mitt största ställningstagande. Sen försöker jag åka mindre flyg och mer tåg, men det är inte alltid möjligt.

Hur många gånger hon har flugit hittills i år kan hon inte riktigt svara på.

– Kanske tre. Jag har svårt att minnas.

Hyllar konkurrenten

De båda bloggerskorna har länge haft en infekterad relation och har under åren flera gånger gett gliringar åt vandra i offentliga sammanhang.

Men frågar du Alexandra Nilsson har de egentligen ingen fejd i dagsläget.

– Jag tycker hon är skitgrym och tycker det är härligt med en kvinna som vågar sticka ut ur mängden och vara en cool entreprenör, vilket hon är. Så all heder åt henne att hon vågar bryta normen.

Nöjesbladet har varit i kontakt med Isabella Löwengrip som hänvisar till sin kommunikationsansvariga. Hon har dock inte gått att nå.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Publicerad: