Gordon Ramsay

Tv-kocken Gordon Ramsay säljer huset efter grannarnas ilska

Hotades av kringboende i Cornwall

Av: 

Rosanna Berg

NÖJE

Gordon Ramsay valde att tillbringa coronakarantänen i sitt sommarhus.

Något som fick grannarna att fullkomligt rasa och en grannfejd bröt ut.

Nu säljer stjärnkocken lyxhuset i Cornwall.

Tv-kocken Gordon Ramsay, 53, har sedan en tid haft problem med sina grannar där han har sitt lantställe i Cornwall på den brittiska sydkusten. Nu säljer han lyxhuset värt över 30 miljoner kronor, skriver The mirror.

Grannfejden tog fart efter att Ramsay valde att tillbringa coronakarantänen i sommarhuset tillsammans med sin fru och fem barn. Ett beslut som retat grannarna så pass mycket att de i den lokala Facebookgruppen hotade med att avslöja hans adress, enligt The sun.

Tv-kocken Gordon Ramsay.

Foto: OMAR VEGA/AP

Lokalinvånarna var rädda för att kocken med familj som vanligtvis bor i London skulle ta med sig coronaviruset in i den lilla staden. Vissa menade att han brutit mot restriktionerna eftersom han lämnat London trots lockdown. Men enligt The sun befann sig Ramsay redan i Cornwall när restriktionerna trädde i kraft.

Ilska i lokala Facebookgruppen

Facebookgruppen fylldes snabbt med ilskna kommentarer från grannarna.

”Han går runt i butikerna som om ingenting är fel. Han har haft poolingenjörer där. Det finns inget som försvarar det här”, skriver en person.

”Rika människor som äger flera hus som tror att tjäna pengar gör dem immuna mot viruset och alla regler”, skriver en annan.

Kocken köpte sommarstället 2017 för 1,96 miljoner pund och gjorde en totalrenovering. Nu ligger huset ute till salu för 2,75 miljoner pund vilket motsvarar omkring 31 miljoner svenska kronor.

ANNONS EXTERN LÄNK

Sommarläsning till kampanjpris! Missa inte vår REA på utvalda böcker - handla här.

Shop

Cornwall i sydvästra England vimlar av pittoreska små orter, som här St Ives.

Foto: GETTY IMAGES
Publisert:

LÄS VIDARE

Så gick det sen för deltagarna i ”Decenniets mästerkock”

ÄMNEN I ARTIKELN

Gordon Ramsay

Cornwall