1000 fans skapar kaos när Logan Paul och KSI besöker Sydney

Unga män övernattade för sina idoler

Uppdaterad 2023-10-15 | Publicerad 2023-02-13

Logan Paul och KSI drog till sig kaos.

När Youtube-stjärnorna besökte Sydney samlades fansen.

Gänget bestod av ungefär 1000 stökiga ungdomar, skriver Daily Mail.

Logan Paul och KSI är på reklamresa i Sydney för en energidryck. När de skulle delta i programmet Today blev det allt annat än lugnt.

Ett gäng på ungefär 1000 personer, främst unga män, samlades utanför studion dit Youtube-profilerna skulle anlända. Eftersom folkmassan var stor och stökig tillkallades också polis till platsen.

Nyhetsankaret Karl Stefanovic, som skulle intervjua profilerna, överrumplades av mängden människor som väntade på sina idoler.

I Todays sändning syns när Stefanovic går ut för att intervjua fansen, vissa som hade övernattat för att träffa profilerna. Vid ett tillfälle placeras en grön fiskarhatt på Stefanovic huvud och en man iklädd korvdräkt hoppar in framför kameran, samtidigt flyger svärord till höger och vänster.

– En perfekt måndagsmorgon, skämtar nyhetsankaret.


Uppdatering: ”KSI mot Tommy Fury – ett jättefiasko”

Läs också: Logan Paul diskad efter kaosmatch mot Dillon Danis

Logan Paul.

Föremål kastades mot profilerna

Väl på plats i studion gick Youtube-profilerna ut på en balkong och blev intervjuade med utsikt över folkmassan. Då kastade någon ett föremål som träffade KSI, som egentligen heter Olajide Olayinka Williams Olatunji.

Det är oklart vad som kastades mot profilerna.

KSI.

Det här är Logan Paul och KSI

Logan Paul är bror till Jake Paul. Han driver en Youtube-kanal med drygt 20 miljoner följare. Han är dessutom boxare, precis som sin bror.

Logan Paul har tidigare fått hård kritik för att publicera en video där han hittar en död kropp i den japanska Aokigahara-skogen.

KSI är Youtuber, men också artist och boxare. Han har 24 miljoner följare på sin Youtube-kanal.

Följ ämnen i artikeln