Måns Zelmerlöw

Måns Zelmerlöw ska bli pappa

Avslöjar med video på Instagram

Av: 

Rasmus Karlsson

NÖJE

Måns Zelmerlöw ska bli pappa igen.

Det avslöjade artisten på sin Instagram.

”2021 kommer bli ett så bra år”, skriver han.

2018 fick Måns Zelmerlöw, 34, och frun Ciara Zelmerlöw, 33, sitt första barn Albert, 1. Nu avslöjar den svenska stjärnartisten att paret väntar sitt andra barn tillsammans.

Det är på Instagram som Zelmerlöw har lagt ut en video där han går ut med nyheten.

”Stor, mellan, liten. 2021 kommer bli ett så bra år”, skriver han till videon.

I klippet ser man hur Måns, Ciara, Albert och Ciaras son Archie är på en sandstrand och plockar snäckor för att sedan lägga sig på en rad där ”+1” står skrivet i sanden. Sedan kommer en svart ruta med siffrorna ”2014, 2018, 2021” som står för barnens födelseår.

Skrev låt till sonen Albert

2019 sa Måns Zerlmerlöw till Aftonbladet Nöje att han börjat komma in i papparollen och att en av låtarna på plattan ”Time” är till sonen Albert som då inte hunnit fylla ett år.

– Det är en så stor grej i ens liv. Den här plattan kommer vara mycket mer fokus på texter, att det ska handla om mig. Jag har en låt på plattan som heter ”Growing up to be you” som är till Albert och den är väldigt fin. Det är så lätt att skriva om. Det är extremt lätt att skriva om kärleken till honom, sa han då.

Samma år gifte sig även paret i Kroatien där gäster som Carola Häggkvist, komikern Per Andersson och före detta tennisspelaren Jonas Björkman var på plats.

Aftonbladet Nöje har varit i kontakt med Zelmerlöws presskontakt Helene Wigren som meddelar att de inte vill kommentera något ytterligare.

ANNONS

Hitta ett kreditkort eller betalkort som passar dig och dina behov! Jämför nu.

Extern länk från Compricer

Jämför nu!

Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw.
Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

Så mycket tjänar allsångsprofilerna

ÄMNEN I ARTIKELN

Måns Zelmerlöw

Ciara Zelmerlöw (fd Janson)