Isabella Löwengrip om krisen: ”Jag har levt i en bubbla”

Berättar om turbulenta perioden i en ny dokumentär

Av: Natalie Demirian

Publicerad:
Uppdaterad:

Motgångarna har hopat sig för Isabella Löwengrip.

I den kommande dokumentärserien ”Flip side” berättar entreprenören om krisen.

– Jag har levt i en bubbla, säger hon.

De senaste månaderna har varit tuffa för Isabella Löwengrip, 29.

Ekonomisk kris, inställda USA-planer, uppsagd personal och husförsäljning är bara några av motgångarna för entreprenören och influencern.

I ”Flip side” följer en dokumentärfilmare henne under den turbulenta hösten.

 Bild på Isabella Löwengrip från dokumentärserien ”Flip Side”
Foto: Skärmdump Flip Side
Bild på Isabella Löwengrip från dokumentärserien ”Flip Side”

”Vill spy”

Isabella Löwengrip säger i dokumentären, som är på engelska, att hon aldrig i sitt liv har haft en tanke på att ge upp förrän nu och att hon knappt haft tid till att sova eller äta.

– För det är så nära att ... det kan gå två olika vägar nu. Det kan bli väldigt framgångsrikt eller så kan det sluta med att jag verkligen behöver förändra mitt liv och börja om från början igen. Det känns som att jag vill spy, säger hon.

Hon säger också att hon alltid är orolig över att hennes team inte ska tro på henne längre, och att de ska tänka att hon ändrar sig hela tiden, tar för många risker eller inte vet vad hon ska göra för att lyckas.

– Jag är rädd för att de ska ge upp. Så under den här sommaren hade jag min värsta tid, jag visste inte alls vad jag skulle göra. Jag har haft en klar vision sedan jag var 16 år om att jag vill bli världens mest mäktiga affärskvinna. Men jag tappade spåret.

Foto: Skärmdump Flip Side
Bild på Isabella Löwengrip från dokumentärserien ”Flip Side”

”Pinsamt”

Isabella Löwengrip menar att hon, medan hon försökt att få sitt företag att växa, också försökt att få allt att se så bra, perfekt och framgångsrikt ut som möjligt i hennes liv.

– Jag har levt i en bubbla ett tag, säger hon. Men inget är på riktigt kanske. Det är okej med förändring, det är okej att sälja mitt hus och börja någon annanstans, ha något mindre, och skära ner på mina kostnader. För jag började från ingenting, så jag är inte van vid att ha alla de här sakerna.

Hon känner nu att den image hon har byggt upp är pinsam.

– Jag kände att det här var mitt liv, jag har det här stora huset, en kock ... folk runt omkring mig och det är fantastiskt och jag förtjänar allt det här. Men nu när jag läser om den här ”karaktären” så är det pinsamt.

Hon säger dock att hon är fast besluten att försöka ta sig ur krisen.

Dokumentärserien ”Flip side” kommer att sändas på www.thisismyflipside.com, premiär 15 januari kl 20.00.

PODD Sparekonomen om krisen i Löwengrips bolag

I dagens Aftonbladet Daily pratar vi om Isabella Löwengrip. Hur blev hon Blondinbella med svenska folket och varför svajar nu hennes imperium?

 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på PLAY-knappen

Publicerad:

LÄS VIDARE