Jennifer Åkerman

Bebislycka för Jennifer Åkerman – bara dagar efter sorgebeskedet

”Det känns verkligen fantastiskt, men också overkligt”

Av: 

Anna & Hans Shimoda

Jennifer Åkerman och Tom Payne.
Jennifer Åkerman och Tom Payne.

NÖJE

Jennifer Åkerman och ”Walking dead”-stjärnan Tom Payne har blivit föräldrar till en son.

För Aftonbladet berättar den svenska artisten om lyckan – och det faktum att hennes mormor gick bort två dagar innan nedkomsten.

– Det var verkligen som ”circle of life”. Jag hoppas att de hann träffas på vägen när de var på väg åt olika håll.

Det var i början av november som artisten Jennifer Åkerman, 32, berättade för Aftonbladet att hon och maken Tom Payne, 39, gick i väntans tider.

Nedkomsten var planerad till nyårsafton, men paret fick vänta fem dagar in på det nya året innan de fick välkomna sitt familjetillskott.

– Allt gick jättebra. Det var långa första tolv timmar då vi var hemma med vår doula, en kvinna som stöttade oss under förlossningen, för vi tänkte föda hemma. Men det tog för lång tid så vi var tvungna att åka in till sjukhuset, förklarar Jennifer Åkerman som är hemma från Cedars-Sinai hospital i Beverly Hills.

– Vi kom in, jag fick epidural och sedan var det bara att krysta och så kom han ut. Det var helt magiskt. Det känns verkligen fantastiskt, men också overkligt. Min mormor Ann-Mari Stevens som var 92 år gick bort två dagar innan vår son föddes. Det var väldigt speciellt, det var verkligen som ”circle of life”. Jag hoppas att de hann träffas på vägen när de var på väg åt olika håll.

Jennifer Åkerman tillsammans med den nyfödde sonen.

Missar mormors begravning

Jennifers make Tom Paynes insats under förlossningen får godkänt, även om det var tufft.

– Han var jättebra, men jag hamnade i något slags djuriskt tillstånd och gav djupa ljud ifrån mig och pekade på det jag ville ha som vatten eller banan och han var fantastisk, säger Åkerman och skrattar.

Sonen Harrison Magnus Austin Payne vägde 3,9 kilo och var 57 centimeter lång när han kom till världen. Han är döpt till Harrison och namnet Magnus är efter pappa och Austin är efter Toms morfar.

– Mamma och pappa är i Falsterbo så de var inte här, men de kommer hit i februari. Jag kan inte heller vara med på mormors begravning så det känns jobbigt, men det får gå ändå.

Jennifer Åkerman är artist till vardags och det var till låten ”South of border” som de avslöjade graviditeten. Tom Payne är skådespelare och är känd från succéserien ”Walking dead” och ”Prodigal son”

Jennifer Åkerman.

ANNONS

Spana in Cerveras rea-sortiment online och klicka hem dina favoriter innan de tar slut!

Extern länk från Cervera

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Jennifer Åkerman och Tom Payne väntar barn

ÄMNEN I ARTIKELN

Jennifer Åkerman