Benjamin Ingrosso sjunger om nya singellivet

Öppnar upp i nya låten ”I’ll be fine somehow”

Av: Alex Hartelius

Publicerad:

Benjamin Ingrosso och flickvännen Linnea Widmark har gjort slut.

Det bekräftar artisten till Expressen i samband med nya versionen av låten ”I’ll be fine somehow”.

– Det var jättefint. Så otroligt vackert. Jag började nästan gråta i studion för att det var så känslomässigt, säger han.

Benjamin Ingrosso är van vid att skriva om sitt känsloliv. Redan sommaren 2018 släppte han låten ”I’ll be fine somehow” som handlar om uppbrottet med flickvännen Linnea Widmark. Paret som varit tillsammans i sex år hade då precis hittat tillbaka till varandra efter ett längre uppbrott.

Nu har han tillsammans med den norska artisten Julie Bergan släppt en nyversion av låten – och till Expressen bekräftar Benjamin Ingrosso att det har varit en känslosam process.

– Det var jättefint. Så otroligt vackert. Jag började nästan gråta i studion för att det var så känslomässigt, säger han.

1 av 2 | Foto: Carolina Byrmo
Benjamin Ingrosso.

Bekräftar att han är singel

Mycket av Benjamins musik kommer från händelser i hans privatliv och förutom ”I’ll be fine somehow” har han flera nya låtar på lager.

– För mig är det viktigt att det jag skriver är självupplevt, jag skriver som bäst när det är från hjärtat.

Det har den senaste tiden spekulerats i om Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark har gjort slut. Enligt uppgifter till Nöjesbladet har Benjamin Ingrosso varit singel sedan i januari, och under efterfesten av Melodifestivalsfinalen sågs han flirta med mello-artisten Hanna Ferm.

– Alltså jag kan säga så här, om man kommer höra mina nästa låtar så kommer man att förstå om jag är i ett förhållande eller inte, sa han dagen efter efterfesten till Nöjesbladet.

Och när Expressen frågar artisten om hans nya låt är svaret på den senaste tidens frågor svarar han:

– Ja, det kan man säga.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN