Sanna Nielsen tvingades avbryta – har tappat rösten

Av: Benjamin Andrée, Alex Hartelius

Publicerad:

Sanna Nielsen tvingades avbryta sin påbörjade show på Hamburger börs redan efter två låtar.

Producenten Mikael Gordon-Solfors uppger nu att hon drabbats av en kraftig halsinfektion – och tvingas ställa in fler föreställningar.

”För att Sanna skall få tid att tillfriskna så tar vi det säkra före det osäkra”, skriver han i en kommentar till Nöjesbladet.

Ett fan på Instagram skriver att Sanna Nielsen lät hes redan under första låten och att scenchefen tvingades avbryta söndagens föreställning av hennes show ”Mitt Sanna jag” på Hamburger börs i Stockholm.

Enligt uppgifter ska röstproblemen hörts redan i första låten och personal ska ha burit in vatten och halsspray till sångerskan inför öppen ridå.

Efter öppningsnumret ska hon sedan ha sprayat halsen, pratat lite med publiken och därefter fortsatt föreställningen med ytterligare en låt.

Men sedan tog det stopp och showen fick avbrytas.

1 av 2 | Foto: Mats Backer
Sanna Nielsen

Sanna Nielsen drabbad av halsinfektion

Nu bekräftar representanter till sångerskan att hon drabbats av en kraftig halsinfektion och tvingas ställa in ytterligare föreställningar.

”För att Sanna skall få tid att tillfriskna så tar vi det säkra före det osäkra och ställer därför även in föreställningarna mellan den 7-9 mars”, skriver producenten Mikael Gordon-Solfors i en kommentar till Nöjesbladet.

Sanna Nielsen fick under söndagen stöd på sociala medier från folk som var i publiken.

”Det krävs mod, förmåga att tänka långsiktigt och ta ansvar både för sig själv, sin publik och sin framtid - för att avbryta en påbörjad show”, skriver en ur publiken på Instagram.

Publiken och biljettköparna har fått alternativ till ersättningsdatum för att se showen.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN