Heather Locklear döms till psykvård – efter misshandeln

Riskerar fängelse ifall hon inte fullföljer sin vård

Av: Nils Lolk

Publicerad:
Uppdaterad:

”Melrose place”-stjärnan Heather Locklear greps förra året för två fall av misshandel.

Nu döms hon till sluten psykiatrisk vård, enligt TMZ.

Skådespelaren Heather Locklear, 57, har minst sagt haft ett tufft liv på sistone. Under senaste tiden har hon åkt in och ut från rehab för sina missbruksproblem med alkohol och droger. Hon greps även i fjol för två fall av misshandel.

Det var i februari förra året som hon blev gripen efter att ha attackerat sin pojkvän och sparkat en polis på benet. Sen greps hon igen i juni efter att ha attackerat en polis och sparkat en läkare i bröstkorgen medan hon var berusad.

1 av 3 | Foto: Paula Munoz / TT NYHETSBYRÅN
Heather Locklear.

I den första attacken greps skådespelaren i sitt hem i Thousand Oaks, Kalifornien, efter att ha misshandlat sin pojkvän och den polis som larmades till platsen.

I den andra attacken greps hon efter att ha misshandlat en polis och sen sparkat en ambulansvårdare i bröstkorgen som skulle föra henne till sjukhus för en medicinsk undersökning.

Enligt TMZ döms hon nu för båda misshandelsfallen till 30 dagars sluten psykiatrisk vård. Om hon inte fullföljer sina 30 dagar inne på psyket riskerar hon att få fängelse.

Heather Locklear varken erkänner eller nekar till brotten.

Medverkade i kultserien

Heather Locklear slog igenom på 1980-talet i tv-serien ”Dynastin”, men är kanske allra mest känd för sin roll som Amanda Woodward i ”Melrose place”.

Hennes skådespelarinsats gav henne inte mindre än fyra Golden Globe-nomineringar.

Publicerad:

LÄS VIDARE