Bondeparets tips till de nya deltagarna i ”Bonde söker fru”

Caroline Kejbert: ”Måste veta vad man ger sig in på”

Av: Alex Hartelius

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3 | Foto: TV4
Joacim Rickling och Caroline Kejbert.

Joacim Rickling och Caroline Kejbert fann varandra i ”Bonde söker fru”.

Nu delar de med sig av sina bästa tips för att hitta kärleken i programmet.

– Som brevskrivare ska man vara redo på att satsa allt, säger Caroline till Nöjesbladet.

Caroline Kejbert, 29, och Joacim Rickling, 27, blev störtkära i varandra under sin medverkan i ”Bonde söker fru”. Kort efter inspelningen flyttade de ihop och Caroline blev gravid med dottern Wilda, som i dag är fyra månader gammal.

Senare i år kommer det en ny säsong av programmet. De kommande dagarna kommer Linda Lindorff att presentera årets bönder och först ut är Oscar, 22, från Sala.

Nu delar Caroline och Joacim med sig av sina bästa tips för den som vill hitta kärleken i programmet.

– Som brevskrivare ska man vara redo på att satsa allt om det skulle bli så att man börjar tycka om varandra. Bönderna kan ju inte flytta på sig så man måste vara beredd att lämna det man har, säger Caroline Kejbert till Nöjesbladet.

– Det är svårt för en bonde att flytta in till storstan, fyller Joacim Rickling i.

”Måste veta vad man ger sig in på”

Caroline Kejbert säger även att den som söker kärleken i programmet måste vara medveten om att det är flera deltagare som dejtar en och samma person.

– Det finns risk att man blir sårad. Man måste veta vad det är man ger sig in på. Men jag skulle rekommendera alla att skicka in ett brev ifall det finns ett intresse.

Den första april kommer deras egen realityserien ”Bondeparet” tillbaka med en ny säsong på TV4 play. Tittarna kommer då bland annat få ta del av parets renovering av Tuna gård, Örsundsbro.

– Jag skulle sammanfatta det som att man i den här säsongen får följa oss mer i vardagen. Det inkluderar allt som graviditet, jordbruk och renovering. Det var alla de pusselbitarna som vi höll på med under inspelningen, säger Caroline.

Bondeparet om familjelyckan

I januari tidigare i år föddes deras dotter Wilda och de nyblivna föräldrarna beskriver det hela som ”fantastiskt”.

– Ja, det är helt fantastiskt. Man längtar verkligen hem till sina tjejer så fort man inte är hemma. Man är så otroligt tacksam för att hon är frisk och mår bra också, säger Joacim.

– Hon är en väldigt snäll bebis vilket gör det enkelt för mig och Jocke, säger Caroline.

”Bondeparet” har premiär den 1 april på TV4 play.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN