Carolina Gynnings ärliga snipp-hyllning

Efter vagina-eventet: ”Jag älskar hela min kropp”

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:

Carolina Gynning hyllar sitt kön på Instagram.

Inlägget kommer efter att hon varit på ett event för så kallad yoni – som vanligen inkluderar vaginamassage.

”Jag blev chockad över hur många kvinnor som tydligen inte gillar sina underliv”, skriver hon på Instagram.

Den uppmärksammade massageformen yoni, som inkluderar vaginamassage, har fått Carolina Gynning, 41, att skriva ett ärligt inlägg på Instagram.

Tillsammans med en bild där hon visar upp sina kurviga former skriver hon:

”Jag älskar HELA min kropp från huvudet ner till fotsulorna. Ibland är jag supertränad med magrutor ibland äter jag mer och får härliga kurvor! Och jag älskar båda!”

Carolina Gynning
Foto: CAROLINA BYRMO
Carolina Gynning

En hyllning till vaginan

Yoni är bland annat en uppmärksammad massageform som inkluderar massage av vaginan och Carolina Gynnings inlägg kommer efter att Gynning besökt vad hon kallar ett ”yoni event”. Det är vännen och bloggaren Maxinne Björk som bjudit in för att lansera en ny kollektion underkläder.

”Hon hade skrivit en liten guide om hur du ska gilla din snippa ännu mer och släppt fina underkläder! En hyllning till ’din vagina’. Det var härliga kvinnor på plats och jag blev chockad över hur många kvinnor som tydligen inte gillar sina underliv”, skriver tv-profilen och konstnären.

I inlägget har hon också publicerat en bild med instruktioner för hur man ska ”onanera med spegel”.

Yoni är sanskrit för det kvinnliga könsorganet, och Aftonbladet har tidigare skrivit om så kallad yoni mapping therapy som inkluderar terapi, coachning, helkroppsmassage och yttre och inre massage av vaginan.

Carolina Gynning skriver i sitt inlägg att hon tränar för att må bra och samtidigt älskar mat och dryck. Men också att det tagit många år för henne att läsa sig att älska sin kropp:

”Jag minns att jag som 20 åring hatade den. Men efter många år av träna på att älska varje del så går det bättre. Vi är unika överallt och det är det som gör världen härlig. Mysigt att få en extraboost i att älska sig själv”, skriver hon.

Foto: LOTTE FERNVALL
Carolina Gynning

Hyllas av följarna

Inlägget, som publicerades under onsdagsförmiddagen, har gillats över 13 000 gånger och senare igår kväll tackade Carolina Gynning för alla uppmuntrande kommentarer i ännu ett inlägg på Instagram:

”Tankar om kroppen berör verkligen. Det är ett otroligt viktigt ämne och jag som alltid brottats med problem tankar kring min kropp. Jag vet hur jävla mycket man kan hata sig själv och hur lätt det är att hamna i svackor...”, skriver hon.

Hon fortsätter inlägget med förslag på hur man kan hjälpa varandra att må bättre:

”En liten grej vi faktiskt kan göra för att få någon annan att må bättre är att ge varandra komplimanger. Jag stannar alltid upp om jag ser någon jag tycker ser cool ut eller som kanske har ett härligt hår eller någon som gör något bra... jag berömmer! För jag vet ibland när jag själv haft en skitdag, då kan det vara en liten snäll mening som får mig att må lite bättre”, skriver hon.

Nöjesbladet har sökt Carolina Gynning.

Publicerad:

LÄS VIDARE